Mycket på gång!

Den här hemsidan kanske inte är den mest uppdaterade och levande – men det betyder inte att Hudik mot rasism ligger på latsidan! Tvärtom, det är full rulle! Om du inte vill missa något att det vi håller på med har vi två tips:

1: Bli medlem. Då får du kallelser till alla medlemsmöten, information om evenemang och annat matnyttigt på mailen. Du väljer själv om du vill komma på möten eller inte, men alla medlemmar är varmt välkomna och det finns inga krav på att ta på sig en massa ansvar bara för att man går på ett möte. Kom och träffa oss!
Klicka HÄR för att komma till medlemsregistreringen.

2: Följ oss på Facebook! Det är där vi sköter mycket av kontakten med våra medlemmar och följare, och där lägger vi löpande ut information om evenemang, aktioner, insändare eller annat som föreningen jobbar med. HÄR är vår Facebook-sida!

Här vänder vi ryggen åt Jimmie Åkesson (SD) i augusti i år tillsammans med våra vänner.
Foto: Matilda Olsson

I sommar har vi haft ännu en lyckad Sommarfest i Borgarparken och en manifestation mot SD (se ovan). Närmast i tiden ligger PÅVERKAN OCH PROPAGANDA på Kulturhuset i Hudiksvall, där vi gästas av Jack Werner och pratar mytbildning på nätet, högerextrema rekryteringsmetoder och lokalt engagemang. Missa inte det!

Bilder från vår Sommarfest i juli i Borgarparken.
Lite regn, mycket mat, många nya vänner! Foto: Erica och Rolf

Sen blir det såklart Hudiks Prideparad och Markna’n (samma helg som valet…). På tal om valet kan ni även hålla utkik efter oss och Asylkommittén bland valstugorna i Hudiksvall några lördagar framöver, vi kommer finnas där och påminna om vilka värden som står på spel i årets val. Hoppas vi ses!

Den här hemsidan må leva ett stilla liv, men i föreningen är det som ni ser mycket på gång. Som sagt, haka på ett medlemskap och följ oss på Facebook så missar du inget!

Allt gott!
/Hudik mot rasism